Valaki ajánlana valami jó könyvet?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy valaki nem tudna e nekem ajánlani könvyeket? Amiket eddig olvastamazok a Trónok Harca könyvek Darren Shan vámpíros, démonos és a város trilógia volt. Valami ezekhez hasonlót keresek (A Twillightot ne ajánlgassa senki, próbáltam,rossz..) Szóval valami ilyesmi könyvek érdekelni, fantasztikus, okkult ilyesmi.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 26. 20:33
1/7 anonim válasza:
Andrzej Sapkowski Vaják kötetei. (Az utolsó kívánság, A végzet kardja)
Kiváló dark fantasy történetek.
3/7 anonim válasza:
Darren Shan felnőtteknek szóló trilógiája: A holtak vonulása, A pokol pereme, A kígyók városa. Hasonló atmoszféra, mint a vámpír könyvek, csak 18+-os verzióban.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. febr. 27. 16:27
5/7 anonim válasza:
Ha már Darren Shan,akkor Árnyak asszonya és a Vézna hóhér!Nagyon örültem neki mikor megjelentek és kötelező darabok!
6/7 A kérdező kommentje:
valakinek a vézna hóhér nincs meg e-book formájában?
2013. márc. 19. 10:49
7/7 anonim válasza:
Ajánlom Louis Sachartól a Stanley a szerencse fiát... nekem nagyon tetszik,utánozhatatlan a hangulata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!