Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol találhatok valakit, aki...

Hol találhatok valakit, aki véleményezi a könyvem?

Figyelt kérdés
Írtam egy-két könyvet, és az egyiket nagyon szeretem, a "legjobb" történetemnek gondolom, de még senki sem látta, mivel nem nagyon szoktam mutogatni, nem hiszek abban, hogy a barátok képesek őszinte véleményt mondani, én olyan embert szeretnék, aki a nyakamba zúdít mindent, rosszat, esetleg jót. Viszont nem tudom, hogy ez hogy működik, be kell-e adni valahová a művet, esetleg az interneten lehet keresni valakit, aki ilyennel foglalkozik... Valaki nem tudja pontosan, hogy működik ez a dolog?

2013. febr. 26. 11:46
 1/8 AccountManagerkovács ***** válasza:
Miről szól? Milyen hosszú? Ha felkelted az érdeklődésemet, és mondjuk 2-300 oldalas, akkor vállalkozom rá.
2013. febr. 26. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Ahogyan én is :)

Egyébként ez így működik, ismeretlen, interneten talált embereknek elküldöd, akik vállalják, hogy elolvassák és véleményezik. Természetesen sokan szerződéssel csinálják, hogy az olvasó nehogy aztán kedvet kapjon, és sajátjaként csináljon pénzt belőle... továbbá kell igazolás ügyvédtől, hogy ez a te szellemi terméked, dátumokkal, miegymással alátámasztva, hogy a tesztolvasó ne élhessen vissza vele.

Szeretek olvasni, és vállalnám is a teszolvasást, ha elmondod privátban akár, hogy miről szól, nagy vonalakban a történet, milyen stílus, mit tartalmaz. Úgy értem nem árt jelölni, ha 18+ tartalom, esetleg slash, gyilkosság, erőszakos tartalom, természetfeletti, fontosabb szereplő halála, dark téma, vagy ilyesmi van benne, milyen a nyelvezete.

2013. febr. 26. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindenesetre szívesen segítenék. :)
2013. febr. 26. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Itt is, ott is. :) Ha gondolod, és írsz privátban, én is szívesen véleményezem. :)
2013. febr. 26. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát küldd el néhány kiadónak!

Vagy ha már így jelentkeznek véleményezni itt a többiek akkor én is beállnék a sorba! :D

2013. febr. 26. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Küldj nekem egy részletet magánban (max. pár oldalasat), ha felkelti az érdeklődésemet, jöhet a többi része is.
2013. febr. 27. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Elküldenél nekem is egy részletet? :) És ha sok embernek tetszett vagy beadnád valahova:

[link]

2013. febr. 28. 17:29
 8/8 mona0116 válasza:
Ha meg aktualis kuldheted az irasaidat! Csak ugy falom a konyveket :-) irj privatban.
2014. okt. 18. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!