Hol találhatok valakit, aki véleményezi a könyvem?
Ahogyan én is :)
Egyébként ez így működik, ismeretlen, interneten talált embereknek elküldöd, akik vállalják, hogy elolvassák és véleményezik. Természetesen sokan szerződéssel csinálják, hogy az olvasó nehogy aztán kedvet kapjon, és sajátjaként csináljon pénzt belőle... továbbá kell igazolás ügyvédtől, hogy ez a te szellemi terméked, dátumokkal, miegymással alátámasztva, hogy a tesztolvasó ne élhessen vissza vele.
Szeretek olvasni, és vállalnám is a teszolvasást, ha elmondod privátban akár, hogy miről szól, nagy vonalakban a történet, milyen stílus, mit tartalmaz. Úgy értem nem árt jelölni, ha 18+ tartalom, esetleg slash, gyilkosság, erőszakos tartalom, természetfeletti, fontosabb szereplő halála, dark téma, vagy ilyesmi van benne, milyen a nyelvezete.
Hát küldd el néhány kiadónak!
Vagy ha már így jelentkeznek véleményezni itt a többiek akkor én is beállnék a sorba! :D
Elküldenél nekem is egy részletet? :) És ha sok embernek tetszett vagy beadnád valahova:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!