Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 3 éve az egyik tanárom kezében...

3 éve az egyik tanárom kezében láttam a könyvet. Mi lehet címe? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Egy nagy kék könyv volt, és mindenféle misztikus, megtörtént esetek voltak benne. A tanár már nem tanít a suliban, így nem tudom tőle megkérdezni.

Van tippetek mi lehet?

2009. szept. 8. 19:25
 1/7 anonim válasza:

Szia! Találtam egy könyvet, címe: Megoldatlan... Misztikus esetek, vagy mégis van megoldás?

Kék színű a borítója. :) Neten keress rá, hátha az volt. Az eladomakonyvem.hu oldalon találtam

2009. szept. 8. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy hasonló könyvem, lehet hogy erre gondolsz:

[link]

Most jöttem rá, hogy fekete, rosszul emlékeztem, de hátha :D

2009. szept. 8. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:
nem emlékszem pontosan, de asszem ez volt, köszi a gyors választ, de majd megpróbálom vhogy megkérdezni azt a tanárt.)
2009. szept. 8. 19:33
 4/7 A kérdező kommentje:

az előző írásom az elsőnek ment, de lehet hogy az volt amit a második küldött? az a baj, hogy nem nagyon emlékszem, a színe is csak rémlik, hogy kék volt

köszi a választ 2. :)

2009. szept. 8. 19:34
 5/7 anonim válasza:
Hát akkor nem lesz egyszerű dolgod. :) Első voltam. De ha a téma érdekel, akkor biztos van sok ilyen könyv. Keresgélj. Jó olvasást.
2009. szept. 8. 19:39
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi:) olyasmi rémlik valamiért, hogy egy nagy világos kék könyv volt, rajta egy erdős képpel, és rajta volt a címe, és nagyon vastag volt, nem A/4-es lapok voltak benne
2009. szept. 8. 19:49
 7/7 A kérdező kommentje:

sikerült megkérdeznem a tanárt!

Misztikus történetek volt a könyv címe, és jól emlékeztem: nagy alakú kék könyvről van szó:)

2009. szept. 11. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!