13 éves, koránnál jóval érettebb lány olvashatja John Ajvide Lindqvist: Hívj be! Című regényét?
Érettebb a Koránnál? :)
És most komolyan. Szerintem simán. Filmben sem volt nagyon rémísztő, szerintem úgy is meg lehet nézni.
Jól sikerült mind az amerikai, mind a svéd verzió.
Hát, nem tudom... Ez a "koránál" érettebb dolog se igaz. Mindegyik 12-13 éves ezt mondja, én is ezt mondtam akkoriban és mára már tudom, hogy milyen kis hülye voltam mégis...
Viszont a könyvben vannak elég undorító részek, amik nem gyereknek valóak... és itt nem vérre gondolok, de te döntsd el...
"Ez egy kegyetlen,kíméletlen könyv, ami egy másodpercig se unalmas vagy vontatott. Nem véletlen azt hiszem, hogy a KK vörös pöttyösből áttette sötét örvényes könyvvé,ez nem az a vámpíros könyv,amit a 16 éves Edward-mániás kislányok olvasni akarnak. Az arcodba vág droghasználatot,alkoholizmust, homoszexualitást, a külvárosok nyomorát, gyerekkori félelmeket, mindezt úgy, hogy mégis van benne valami varázsos,reményt adó, és ez a valami Eli, aki olyan karakter, aki mellett nem lehet elmenni szó nélkül"
forrás: moly.hu, Judit_Petes kritikája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!