Honnan kapjak inspirációt a könyvem folytatásához?
Első vagyok.
Nem lehet, hogy a történettel van baj, esetleg nem szereted a szereplőid (lehet, hogy bután hangzik, de én még a gonoszaimat is imádom, ha nem, akkor nem megy az írás sem)? Vagy nem tetszik a cselekmény, esetleg az utolsó fejezet, ami készen van? :) Talán segíthet, ha írsz egy izgalmas fejezetet a könyv mondjuk utolsó előtti, vagy azelőtti fejezetéből. Én is szoktam, és ilyenkor őrülten haladok, hogy végre kifejthessem azt a fejezetet, amit már előre kiterveltem. :)
Köszönöm a válaaszokat. Hát biztos nem a szereplőimmel van a bajom, mivel ahogy mondod, én éppúgy szeretem még a gonoszkodókat is.
Abban lehet valami, hogy ha beszélsz valkivel róla akkor kedvet kapsz, mert nekem is volt úgy hogy odaadtam a barátnőimnek hogy elolvassák, s aztán ahogy szóbahoztuk, megjött a kedvem.
Ha van még valakinek ötlete, írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!