Az ebook oldalszáma kisebb mint a sima könyveké?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el olvasni a Harry Pottert és nagyon tetszik, én még soha életemben nem olvastam magamtól könyvet. Szóval én is meglepődtem ,hogy milyen gyorsan haladok. Telefonról olvasom .epub a kiterjesztése és csak 121 oldal, a rendes papír könyv pedig 286 oldal. Ugye nem egy rövidítettet olvasok vagy mégis?2013. febr. 17. 11:08
1/4 anonim válasza:
Ha rövidített lenne, akkor sokkal rövidebb lenne (pár oldal), gondolom hogy az ebook-os változat oldalai nagyobbak.
2/4 Mirk válasza:
Attól függ hány szót sűrítenek egy oldalra. Lehet 100 oldal de 1000 is, nincs jelentősége.
3/4 anonim válasza:
Általában kevesebb az oldalszám, igen. Néha meg teljesen megegyezik, esetleg több, de ez csak ritkán van =)
4/4 anonim válasza:
Más a betűméret és a tördelés, így más az oldalszám. Sajnos a legtöbb magyar e-book-ot nem jól készítették el, olyan alapvető dologra nem gondoltak, mint az olvashatóság. Több olyan pdf-fel is találkoztam, melyeknél az alkotó eltüntette a margókat és max. 10-es betűméretet alkalmazott, volt olyan is, amelyet még fekvő lappal is megspékeltek. A jó olvashatósághoz az kell, hogy tudd követni a sorokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!