Benneteket érdekelne egy ilyen könyv? (több lent)
Figyelt kérdés
Szóval, arra gondoltam, hogy írok egy könyvet.
Fő témája a humor.
Az osztályomról szólna. Mivel nálunk sok a hülyülés, viccelődés, arra gondoltam, hogy ebből lehetne írni egy humoros könyvet.
Nem igazán tudom elmagyarázni, hogy mi van nálunk, mert ezt látni kell! XD
Az osztálytársak neveit elváltoztatom.
Semmi fantasy, semmi romantika. Csak és kizárólag HUMOR.
Olyan napló "szerű" lenne.
Benneteket érdekelne?
2013. febr. 13. 17:32
11/13 anonim 

válasza:

Ahhoz, hogy érdekes legyen, tényleg nagyon jó poénoknak kell benne lenniük, mivel az alapsztori nem sokkal kecsegtet, pláne, hogy még a romantikát is elveted, meg gondolom a drámai részeket is, bár ezt nem írtad. Ha esetleg nem naplóként írnád, és nem ilyen átlagos környezetben játszódna, valószínűleg könnyebb lenne valami érdekeset kihozni belőle. Egyébként, ha ilyesmit szeretnél, ajánlom figyelmedbe a Mennyei egyetem című könyvet, baromi vicces, novellaszerű, ám valahol mégis összekapcsolódnak a sztorik. Talán elolvasod, már nem is naplószerűen akarod megírni. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, a mondat hibájára már én is rájöttem :D
Amúgy nem szeretem a Szent Johanna Gimit.
2013. febr. 15. 16:24
13/13 Bianka<33 

válasza:

Természetesen érdekelne. Az osztályos is eléggé "hülye2. És gyengén fogalmaztam. :D Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!