Tudtok ajánlani ezekhez hasonló könyveket egy 15/L-nek?
ottlik: iskola a határon
szabó magda: für elise
Köszönöm:D az első kettőnek elolvastam a tartalmát,az Iskola a határontól elsőre olyan Pál utcai fiúk érzetem támadt(bár lehet,hogy csak félrevezető a tartalom,szóval majd el kell olvasni:D)
A második is nagyon tetszik,felkerült a listámra.
A Zabhegyezőről már hallottam,tegnap fejeztem be az Egy különc srác feljegyzéseit,aminek a borítójára az volt ráírva,hogy "A MODERN ZABHEGYEZŐ",és mivel a könyv nagyon tetszik,ezért eldöntöttem,hogy a Zabhegyezőt is el fogom olvasni,ezek szerint megéri,több helyről is hallottam már,hogy nagyon jó.
Én is pont most kezdtem olvasni a Hívj be!-t :D Már megvan 2 éve, de nem fejeztem be és most újrakezdem :)
Egyébként nemrég találtam rá a 'Michael Cordy: A halál árnyalatai' című könyvre. Amint lesz rá pénzem megveszem, elég érdekesnek tűnik és jók az értékelései is. Lehet neked is tetszene.
igen, nagyon jók, nekem mind nagy kedvencem
ezt még nem olvastam, de jól hangzik:
beard: kedves zoe!
A halál árnyalatai.Váó.durván hangzik.Ezt is elmentettem a kedvencek közé:D
A Kedves Zoe! is nagyon jónak tűnik,szeretem az ilyen naplós-elbeszélős dolgokat,ilyen volt a No és én,és a különc srácos könyv is.Az meg egy plusz pont,hogy 15 éves a főszereplő.
Maggie Stiefvater- The raven boys
Kristin Cashore- A garabonc
Cally Taylor- A mennyország még várhat
én imádtam mindet, remélem tetszeni fognak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!