Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Létezik ilyen könyv? (többi lent)

Létezik ilyen könyv? (többi lent)

Figyelt kérdés
Létezik-e egy olyan epikus könyv, ami ne annyira bonyolult, misztikus, izgalmas, vicces? ÉS van benne némi szerelmi szál de nem olyan amitől szivárványt hányok, inkább olyan amikor már te követeled hogy: NOW KISS! Legyen benne ilyen epic csata ahol úgy tűnik valaki meghal vagy valami tragédia következik be, de végül minden helyre jön. Tudom, tudom nem nagyon valószínű hogy létezik ilyen, de ha van ehhez hasonló akkor írjatok.14/L
2013. febr. 10. 22:11
 1/4 AccountManagerkovács ***** válasza:
47%
Én tudok egy ilyen könyvről, de az még nem jelent meg. A Now Kiss-t kivéve mindent teljesít, amit mondtál. Ha szerencsénk van, az év második felében a boltokba kerül...
2013. febr. 10. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudom, nem sokat segít, de én pont ilyesmit írok! ;)
2013. febr. 11. 13:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok :) Az elsőnek üzenem hogy nem tudná ide írni a szerzőjét és a címét? A másodiknak pedig sok sikert kívánok.
2013. febr. 11. 18:03
 4/4 AccountManagerkovács ***** válasza:
Jelenleg még nem biztos, hogy meg fog jelenni, de ha megjelenik, értesítelek.
2013. febr. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!