Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Regeltem a data.hu-n. Hogy...

Regeltem a data.hu-n. Hogy tudok onnan könyvet letölteni, hogy lehet könyvre rákeresni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem a datában, magában nem nagyon tudsz ilyesmire rákeresni, mert sokszor más egy kicsit a fájl név, mint ami pontosan kéne. Az adott könyv/film datás linkjeit iylen letöltős oldalakra szokták berakni mint ez: ***** , ide regisztrálsz (ingyen) majd a fórum keresőjében rá keresel a könyvre, és ha va ilyen akkor kiadja neked a linked, de az nem biztos, hogy datás (lehet mondjuk még rapidshares, addatos, stb.). Vagy google-ban keresgélhetsz.

De szerintem nem érdemes datára előfizetni, mert itt van nekünk ez az oldal is: ***** . Ez is egy fórum, rengeteg ebookot megtalálsz rajta. A következők a teendők: regisztrálsz, írsz 20 db. hozzászólást (nem kell megilyedni, könnyen meg lesz ha példál ilyen szóláncos topikokba irogatsz, és a regisztráció után 2 nappal TELJESEN INGYEN és GYORSAN (kb. fél perc) tölthetsz könyveket. Itt is van kereső, használd azt. Én mindig erről az oldalról töltök könyveket.

Remélem segítettem. Sok sikert!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. szept. 4. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:
*Javítás: megijedni. Bocsi, nem olvastam át és van benne még egy-két hiba, vagy elgépelés csak gyorsan válaszoltam és elég fáradt vagyok. :S Bocs a hibákért.
2009. szept. 4. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!