Mik azok a spaarti-hengerek? (Star Wars)
Aki olvasta a Zahn könyveket leírná?
Tudom hogy valami klónozással kapcsolatos,de ebbe klónok voltak?és kinek a klónjai?
előző válaszoló kedvesen angolt adott meg, nem nézve azt a lehetőséget, hogy nem tudsz angolul(valószínűleg tudsz)
a spaarti henger az amiben a klónok sejtből kifejlődnek. Naggyából egy évig vannak ebben a hengerben a klónok de addig az elméjük nagy veszélynek vannak kitéve
Köszi
És kinek a klónjai? jango fett-nek?
nah ez jó kérdés, de tuti nem az övé, ő halott és dns mintái elhasználták, mivel nem tudtak újat szerezni.
A Zahn könyvekben nem tudom ki a minta egyed, valszeg egy fizikailag és testileg ép személy
Thrawn külön válogatott a katonái közül olyanokat, akiket majd leklónozhat, mentális képességeik, hűségük, jellemük alapján. Az egyetlen ilyen személy, akinek a nevével én találkoztam a könyvekben, Soontir Fel báró, Wedge húgának a vőlegénye. Illetve Luke is le lett klónozva, de az nem igazán számít, tekintettel a tényre, hogy Mara rövid úton tett róla, hogy Skywalkerből csak egy legyen.
Második kommentelő: a dolog lényege az, hogy Palpatine kidolgozott egy technikát, amivel akár hónapok alatt létre lehet hozni egy felnőtt klónt (ami ugyebár a klónáborúk idején a kívánt életkor felét vette igénybe). Viszont ezekre a klónokra túl hamar zúdult rá az az információ, amit az elődeik tíz év alatt kaptak meg, így jellemző volt rájuk a mentális zavar mindenféle és fajta előfordulása. Ennek valami köze volt az Erőhöz, ezért volt szükség az Ysalamirikre, mert azok ugyebár taszítják azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!