Tudtok jó The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) fanfictionöket?
Figyelt kérdés
Magyar/angol, középpontban az Ősökkel(főleg Klaus) vagy Caroline-nal, linkkel együtt légyszi. Merengőn meg Fanfiction.neten szoktam olvasni főleg, de még onnan is várok ötleteket. Esetleg blogokat, de tényleg csak igényes storykat. Lehet AU meg AH is, tehát az eredeti storyt nem kell követnie, csak azért nagyjából karakterhű legyen.
Delena-Stelena meg egyéb Let's save Elena! központúakat légyszi ne :)
2013. febr. 1. 20:26
1/8 MissYvonne válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Ezzel egyszer már próbálkoztam, akkor valamiért nem fogott meg, de nekifutok újra. Köszi :)
2013. febr. 2. 09:20
4/8 FannaL válasza:
3-as ez nem angol? :D vagy csak én vagyok nagyon sík hülye? :D
5/8 FannaL válasza:
Ja, jó elnézést, semmi. Valahogy átírta a fordító angolra. >< Egyébként szerintem egyáltalán nem rossz kezdésnek. :)
6/8 anonim válasza:
3.as vagyok:
Tényleg nem rossz?:)
(bocs az offért)
7/8 FannaL válasza:
Tényleg nem, ha az a vki Klaus lesz az :D
8/8 anonim válasza:
Persze, hogy Klaus lesz:) Én örök Klaroline-os vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!