Van manapság valamilyen jókis magazin?
Barátnőm gyüjtötte régen a magazinokat , Százszorszép meg ilyesmiket, és múltkor meg akarta keresni de nem találta és eléggé letört :( . Szegényke régen nem volt valami jó neki... és ezek a magazinok valamiért felvidítottak akkor és szeretett volna nosztalgiázni. Nem is hittem hogy ilyen fontosak és le is szóltam de aztán elmagyarázta , hogy miért lett volna neki fontos... mert hogy a régi sok rosszban legalább ez az egy jó emlék volt hogy vett magazinokat aztán hazament a suliból és elolvasta.
És arra gondoltam meglepem őt valami jókis magazinnal.. csak ugye én ehhez nem értek. Tudtok nekem a Százszor széphez hasonlót ajánlani? (Igazából nem tudtam milyen kategóriába tegyem)
Soha nem hallottam még a Százszorszép magazinról, de én Éva magazint szoktam olvasni. Nekem nagyon tetszik, és sok helyen hozzá lehet jutni. Keress rá! Amúgy hány éves lánynak szánnád?
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!