Ajánlanátok olyan könyvet, ami TÉNYLEG segített az önbizalomnövelésben HOSSZÚTÁVON?
Figyelt kérdés
Légyszi ne gyertek most azzal, hogy ne a könyvekben keressem az önbizalmam stb. Jelenleg jobbat nem tudok, munkanélküli vagyok, önbizalomhiányos, lelki sérült, nem találom a helyem a világban, ráadásul egy kis faluban lakom, még önkéntes munkát sem találok. Így jobb híján arra gondoltam, hogy fejlesztem az önbizalmam könyvek segítségével, szeretnék kicsit pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz, szeretnék változtatni.
Most kezdtem el kutakodni a neten, két könyvre leltem, az egyik az 'Éld az életed', a másik az '59 másodperc', így első olvasásra két ellentétes szemléletű könyvről van szó. Nem tudom melyiket vegyem meg.
2013. jan. 26. 11:37
1/2 anonim válasza:
a mesterkurzus sorozat könyveit ajánlanám neked (mert nem mindegy milyen szerzőktől olvasol), ne csak az önbizalomhiányra fókuszálj, hanem szélesebb körben is olvass önsegítő irodalmat, egy kezdeti lépésnek tökéletes
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!