Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tegyük fel, hogy írtam egy...

Tegyük fel, hogy írtam egy regényt, amit szeretnék kiadni. Hogyan valósíthatnám ezt meg?

Figyelt kérdés

A helyzet az, h mióta az eszemet tudom szerettem volna alkotni valami maradandót. Kiskorom óta az az álmom, hogy kiadok egy könyvet, persze ez nem tűnik egy egyszerű dolognak, az igazat megvallva nem tudom hogyan kezdjek bele a dologba, csak halvány ötleteim vannak:

- Először egyértelműen kell egy sztori, ami nem minősíthető fanfiction nek, és legyen kidolgozva és megírva. Eddig rendben van a dolog, de hogyan tovább? Esetlegesen tegyem fel egy fanfiction oldalon egy olyan kategóriába, ami jelzi az olvasók számára, hogy sajátmű és várjam, hogy felfedezzenek? Vagy van más megoldás, ha feltesszük, hogy az iromány nem valami zavaros maszlag, hanem egy tényleg kelendőnek tekinthető anyag.

2013. jan. 24. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

amatőr írókkal dunát lehet rekeszteni

egy megoldásod van: megírod, saját magad kinyomtattatod x példányban, felét elajándékozod az ismerőseidnek, a maradékot elviszed könyvterjesztőhöz bizományba, és reménykedsz, hogy van olyan mazochista, aki egy ismeretlen nevet megvesz

2013. jan. 24. 12:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Értelek, az egy hülye kérés lenne ha megkérnélek magyarázd el mit érteaz könyvterjesztő alatt konkrét példákkal?
2013. jan. 24. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

miután kész könyvvel jelentkeznél, így nekik "csak" az lenne a dolguk, hogy a többi könyveikkel együtt értékesítsék ... azért "csak" mert feltehetően akkor is kérnének pénzt tőled, ha egy darabot sem tudnának eladni ... de keress inkább könyvesboltot működtető társaságot, pl Alexandra

2013. jan. 24. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Küld el minél több kiadónak és reménykedj. Ennyi. Kitartás!
2013. jan. 24. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
könyvmolyképzőnél szoktak lenni pályázatok. nézegesd az oldalukat
2013. jan. 24. 17:17
 6/6 Az Egyik Fekete válasza:
Ha az a légyeg, hogy legyen egy kiadott könyved,az Underground és társai 20000Ft körüli összegért könyvet csinálnak az írásodból (isbn számmal, kötelező példánnyal együtt). Promótálnod neked kell.
2017. aug. 15. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!