Olvastad ezeket? Jók?
Szex és New York
Forest Gump
Inni és élni hagyni
Házibuli
Keménykalapp és krumpliorr
Napsütötte Toszkána
Szex és NY
Forrest Gump
Olvastam könyvben, sajnos előbb láttam a filmeket, nekem akönyvek "gyengék" voltak.
Ellenpélda: Angyalok és démonok, a könyv nagyon tetszett, a film...felejtős.
Inni és élni hagynit olvastam és annyira tetszett, hogy muszáj voltam letölteni netről a filmet, ami persze kicsivel másabb volt, pl.: Bubba a vámpír nincs is benne, aki vigyázott Sookiera =S no, mind1... én ajánlom ezt a könyvet... de VIGYÁZZ, MERT RÁKATTANSZ =)) és amíg ki nem olvasod és meg nem nézed sorozatban is, aztán meg töltöd le eredeti nyelven (ami ezerszer jobb) magyar feliratosan a 2. évadot, addig nem nyugszol le!!! én annyira megkedveltem a főszereplőket, hogy még simsben is megcsináltam őket, arról meg nem is beszélve hogy Sookie szinte ugyanolyan lett mint a filmbe, Bill, a vámpír pedig csak hasonlított, de letaláltam hogy van pajesza, meg a frizuráját, öltözékét...szóval úgy elmeséli a történetet, mint ahogy az író elképzelte magában...
jah és az Angyalok sorozat lila könyvét is ajánlanám (Hétvégi harcosok)!!! egy 3 férfi által megerőszakolt nő bosszújáról szól, aki(k) nem is hétköznapi módon oldják meg a bosszút... sok poén is van benne, de nagyon jó pörgős story...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!