Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastad ezeket? Jók?

Olvastad ezeket? Jók?

Figyelt kérdés

Szex és New York

Forest Gump

Inni és élni hagyni

Házibuli

Keménykalapp és krumpliorr

Napsütötte Toszkána

2009. aug. 31. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Olvasni??Ezek nem filmek??Vagy van könyvváltozatuk is???Mert a filmek nekem nagyon tetszenek,a Házibuli a klasszikus kedvencem,a Forest Gump "kötelező" jellegú,az utolsót éppen most láttam ,és nagyon kedves film volt!!Sokszor a könyv sokkal jobb,mint a film,szerintem érdemes elolvasnod őket! :)
2009. aug. 31. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Bizony ezek könyvek! Ma leltem rájuk és úgy gondolom, hogy elolvasom őket, mert filmbe is nagyon tetszettek. Egyetértek veled, hogy sokszor a könyv jobb!
2009. aug. 31. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Szex és NY

Forrest Gump

Olvastam könyvben, sajnos előbb láttam a filmeket, nekem akönyvek "gyengék" voltak.

Ellenpélda: Angyalok és démonok, a könyv nagyon tetszett, a film...felejtős.

2009. szept. 1. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Inni és élni hagynit olvastam és annyira tetszett, hogy muszáj voltam letölteni netről a filmet, ami persze kicsivel másabb volt, pl.: Bubba a vámpír nincs is benne, aki vigyázott Sookiera =S no, mind1... én ajánlom ezt a könyvet... de VIGYÁZZ, MERT RÁKATTANSZ =)) és amíg ki nem olvasod és meg nem nézed sorozatban is, aztán meg töltöd le eredeti nyelven (ami ezerszer jobb) magyar feliratosan a 2. évadot, addig nem nyugszol le!!! én annyira megkedveltem a főszereplőket, hogy még simsben is megcsináltam őket, arról meg nem is beszélve hogy Sookie szinte ugyanolyan lett mint a filmbe, Bill, a vámpír pedig csak hasonlított, de letaláltam hogy van pajesza, meg a frizuráját, öltözékét...szóval úgy elmeséli a történetet, mint ahogy az író elképzelte magában...

jah és az Angyalok sorozat lila könyvét is ajánlanám (Hétvégi harcosok)!!! egy 3 férfi által megerőszakolt nő bosszújáról szól, aki(k) nem is hétköznapi módon oldják meg a bosszút... sok poén is van benne, de nagyon jó pörgős story...

2009. szept. 1. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én a Keménykalap és Krumliorr-at olvastam még kiskoromban, az egy diákregény, és nagyon szerettem. Akkoriban a Delfin kiadó adta ki, mostmár megjelentek minenféle újabb kiadások is. Csukás István írta, akkoriban az egyik kedvenc íróm volt, ő írta a Süsüt is.
2009. szept. 2. 17:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. szept. 2. 20:26
 7/7 anonim válasza:
Én a Házibulit olvastam, nekem nagyon tetszett, mondjuk én szeretem az ilyen csöpögős dolgokat. Mondjuk elég rövid:S
2009. szept. 6. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!