Kata 2000 kérdése:
Milyenek ezek a nevek egy regényhez? Jól hangzanak?
Figyelt kérdés
Carolina-Pamela Black
Anne-Rose Black
Benjamin-Antonio Black
Pamela Black-Bright
2013. jan. 22. 20:37
1/17 anonim válasza:
Nekem a Carolina-Pamela Black-nek tetszik a legjobban a hangzása. 2. legjobban az anne-Rose Black, 3.-ként a Pamela-Black-Bright, és a negyedik magától értetődik. De szerintem mindenkinek más lesz a véleménye, nem mindenkinek ugyanaz a cím hangzik a legjobban :)
2/17 anonim válasza:
nekem mind a négy név tetszik:)
3/17 anonim válasza:
nnna, az alap megvan, már csak azt a 3-400 oldalt kell megírnod
4/17 A kérdező kommentje:
Jaj de jó...Igazából Carolina- Pamela Black a fő-főszereplő, így jó, hogy szerinted az a legjobb. Többiek véleményét is várom
2013. jan. 22. 20:54
5/17 A kérdező kommentje:
igazából már több is kész van mint az alap... :)
2013. jan. 22. 20:55
6/17 anonim válasza:
Eléggé unalmas már a Black vezetéknév.
7/17 cathilina válasza:
Én az elsőben Carolina helyett Caroline-t használnék, És a harmadikban sem értem, hogy a Benjamint miért kell egy egyértelműen olaszos hangzású névvel keverni. Van valami különös okod rá, hogy majdnem mindenkinek két keresztnevet adj, vagy csak hobbiból csinálod? Mert ha nincs, akkor szerintem a Benjamin Black csak így simán jobban hangzik. Persze te tudod, hogy mi illik a karakteredhez.
9/17 A kérdező kommentje:
meg van az okom, hogy miért ezeket a neveket adtam nekik...
Nem hobbiból adtam mindegyiknek "két" úgymond +nevet.A harmadik néven viszont még gondolkodom...
2013. jan. 23. 13:28
10/17 anonim válasza:
Üdv! :) Rendes nevek ezek, nincs velük baj, de ha már kíváncsi vagy véleményekre, sz'al:
Carolina Rose (hosszú név, utána rövid név)
Anne Pamela (rövid név, hosszú név)
Sz'al nekem így jobban tetszenének:)
Benjaminos nagyon tetszik!!:)
Pamela Black-Bright elsőre picit fura volt, de ha többször kimondom magamban, akkor már nem olyan zavaró, de lehet, hogy a Pamela ehhez a dupla-vezetéknévhez hosszú:S:S
De nem akarok beleszólni, nevezd őket ahogyan szeretnéd:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!