Honnan tudok ingyen magyarul könyveket letölteni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan oldal kellene, ahova nem kell meghívó vagy regisztráció2009. aug. 31. 12:32
2/13 A kérdező kommentje:
Csak az, hogy nincs pénzem ötezreket költeni másfélhetente. Mielőtt jönnél a könyvtárral, egyik könyv sincs meg, ami érdekel. És ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, inkább ne is írj!
2009. aug. 31. 13:02
3/13 anonim válasza:
Megértem a problémát.
Nagyon ajánlom az ebookz.hu-t oda szakmai írásokon kívül szoktak regényeket, és novellákat is feltölteni, vagy regisztrálj be a pirateclub.hu-ra, ott az ebook topikban jó sok könyvet találhatsz. csak az a baj hogy általában a rapidshare-re töltik fel a könyveket onnan meg oránként csak egy valamit tölthetsz le.
Vagy ha egy kevés pénzt rááldozol akkor a Széchenyi könyvtárban minden magyar nyelvű könyv megtalálható, viszont nem tudom hogy ott mennyit kell fizetni (azt hiszem havonta pár ezer).
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. aug. 31. 17:47
6/13 anonim válasza:
hát regisztrálni szerintem mindenhol kell.
próbáld a netmaffia.hu-t vagy a z-tracker.hu-t
rengeteg könyv van mind a kettőn és változatos témákban
én nagyon szeretem:)
7/13 anonim válasza:
Magyar Elektronikus Konyvtar: mek.oszk.hu
10/13 anonim válasza:
A Pirateclub, ha jól tudom megszünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!