Tudnátok ajánlani valami jó, disztópikus könyvet?
Egyik nap láttam az Alexandrában a Testbérlők című könyvet, aminek az ötlete tökre tetszett, de elolvastam róla véleményeket és kiderült, hogy nem érné meg a pénzt.
Viszont kedvet kaptam valami hasonló könyvhöz, ami disztópikus világban játszódik. Tudtok ilyeneket mondani?
Eddig csak fantasy-t olvastam a Forgotten Realms-ből, most kicsit változtatnék.
A kedvenc műfajom =)
Itt van pár könyvcím:
Éhezők Viadala
Battle Royale
Matched
Incarceron
Delírium
Tiszták
Cinder
1984
A beavatott
Köddé váltak
Útvesztő
Exodus 2100
A napszemű Pippa Kenn
A burok
Csúfok
Az imádott Jenna Fox
Szikraváros
Ragyogás
Szép új világ
Partials
Legenda
Menedék
Csodák kora
Eskü
Most hirtelen ennyi jut eszembe magyarul. Ha angolul is megfelel, jóval hosszabb listát tudnék adni =)
Ja, és sok felsorolt könyvnek van folytatása, de azokat nem írtam ide.
Szia!
Inkább felnőtteknek való, tehát nem annyira ifjúsági mű, mint az első válaszoló által felsorolt művészeti alkotások.
Justin Cronin - A szabadulás.
A második rész Twelve ~ Tizenkettő -> A kiadó azt ígérte folytatják a sorozat fordítását, és bár konkrétabbat még nem mondtak, de 2013 első felében kerül a magyar piacra a második kötet. (Külföldön már kapható).
Link: [link]
A Testbérlőkről (lissa Price) annyit, hogy nem éri meg a pénzt. [link] -> Ezt a linket mindenképp olvasd el.
Ha még ezek után is érdekel (és nem vetted meg), akkor el tudom küldeni, csak írj privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!