Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok ajánlani valami jó,...

Tudnátok ajánlani valami jó, disztópikus könyvet?

Figyelt kérdés

Egyik nap láttam az Alexandrában a Testbérlők című könyvet, aminek az ötlete tökre tetszett, de elolvastam róla véleményeket és kiderült, hogy nem érné meg a pénzt.

Viszont kedvet kaptam valami hasonló könyvhöz, ami disztópikus világban játszódik. Tudtok ilyeneket mondani?

Eddig csak fantasy-t olvastam a Forgotten Realms-ből, most kicsit változtatnék.

2013. jan. 17. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A kedvenc műfajom =)

Itt van pár könyvcím:

Éhezők Viadala

Battle Royale

Matched

Incarceron

Delírium

Tiszták

Cinder

1984

A beavatott

Köddé váltak

Útvesztő

Exodus 2100

A napszemű Pippa Kenn

A burok

Csúfok

Az imádott Jenna Fox

Szikraváros

Ragyogás

Szép új világ

Partials

Legenda

Menedék

Csodák kora

Eskü

Most hirtelen ennyi jut eszembe magyarul. Ha angolul is megfelel, jóval hosszabb listát tudnék adni =)

Ja, és sok felsorolt könyvnek van folytatása, de azokat nem írtam ide.

2013. jan. 17. 17:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Inkább csak magyar könyvekre voltam kíváncsi, szóval köszi :)
2013. jan. 17. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Inkább felnőtteknek való, tehát nem annyira ifjúsági mű, mint az első válaszoló által felsorolt művészeti alkotások.

Justin Cronin - A szabadulás.

A második rész Twelve ~ Tizenkettő -> A kiadó azt ígérte folytatják a sorozat fordítását, és bár konkrétabbat még nem mondtak, de 2013 első felében kerül a magyar piacra a második kötet. (Külföldön már kapható).

Link: [link]

A Testbérlőkről (lissa Price) annyit, hogy nem éri meg a pénzt. [link] -> Ezt a linket mindenképp olvasd el.

Ha még ezek után is érdekel (és nem vetted meg), akkor el tudom küldeni, csak írj privibe.

2013. jan. 18. 15:17
 4/9 A kérdező kommentje:
A neten én is megtalálnám bármelyik könyvet, de én nem szeretem úgy olvasni őket. Szeretem kézben tartani :)
2013. jan. 18. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Még egy szavazat a Legendának és a Napzsemű Pippa Kenn-nek :)

[link]

[link]

2013. jan. 19. 00:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Fény emberek mindenképpen! (szurovetz kittitől) még nem olvastam, azt mondják nagyon jó!
2013. jan. 25. 21:02
 7/9 anonim válasza:
47%
MI AZ HOGY A TESTBÉRLŐK NEM ÉRI MEG A PÉNZT?? HOGY ÍTÉLKEZHETTEK EGY KÖNYVRŐL HA EL SEM OLVASTÁTOK?? ÉN IMÁDOM, A KEDVENCEM ÉS MEGÉRI MEGVENNI!!!
2013. nov. 25. 21:18
 8/9 love_hg válasza:
Ha még érdekel esetleg tudnám ajánlani a Párválasztó trilógiát. Nekem nagyon tetszett. Egyik kedvenc könyvsorozatom.
2014. jan. 10. 20:03
 9/9 anonim válasza:
Még nem olvastam, de már szinte remegve várom, hogy olvashassam Jennifer Bosworth -tól a Struck -ot, és Lauren DeSetfao Hervadását :) Amúgy Allie Condie Matched trilógiája is tetszetős. És nem igazán disztópikus, de a True Blood is isteni! (Bár ez nem annyira "kiskorúaknak" szól °˛°... de "a te felelősséged!" Én is így olvasok °˝°)
2014. febr. 7. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!