Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Készítettem egy fórumot...

Készítettem egy fórumot íróknak. Milyen témákat vessek fel?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gonodlom szerelmes, misztikus, akció, stb. Már ha ilyenekre gondoltál. Amúgy kívácsi lennék az oldal címére :)
2009. aug. 29. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

például:

-Hogyan kezdtek el írni (mi ösztönözte őket)...

-Milyen témájú könyveket szeretnek...(Sci-fi;Thriller;Fantasy)

-Melyik író példaképük...

-Milyen szerintük egy "ideális" író...

én is kiváncsi lennék az oldal címére.:D és remélem sikerült valamennyit segítenem :D

2009. aug. 29. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:
egyszerű, enigyalkotok.mlap.hu, de még semmi nincs fent, csak beírtam, hogy tudjátok, és majd a jövőhéten nézzetek rá :) (Egyébként ha érdekel a téma, akkor segíthettek megszerkeszteni az oldalt. ugy láttam vannak ötletek :))
2009. aug. 30. 01:04
 4/4 anonim válasza:
a témák mellett rendezhetnél versenyeket is, vagy akár kezdő írók/költők verseit is lehetne publikálni itt, aztán lehetne szavazni rájuk, novellákat kihelyezni az oldalra. De persze egy idő után már sokan is jelentkezhetnek majd és akkor nem lenne jó mindenféle sziri-szart kirakosgatni, a pályázat lenne az első, aztán lenne mondjuk 10 novella, ami kiértékelésre kerűlne a bizottság által(te meg akiket válogatnál magad mellé), de semmiképp ne egyedűl dönts, aztán ha lenne rá kelet, még lehet saját oldalt is indíthatnél, nem ilyen m.lapos gyengus, mert ugyebár ez csak kezdetben jó, de ha már valami folyamatban van és jól megy, kell tovább lépni! Ha novellák kiértékeléséről lenne szó, szívesen segítek benne, sőt még nekem is van 1 saját novellám, ha gondolod elküldhetem, ha van bármi fejlemény, vagy netán érdekel amit mondtam, vagy újabb ötleteket szeretnél állok a rendelkezésedre, csak írj e-mailt nekem privátba, ott válaszolok és megbeszéljük.
2010. febr. 24. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!