Tudnátok ajánlani valami jó könyvet? 14/L
Figyelt kérdés
Mostanában szeretem a fantasykat és a romantikus könyveket, de egyébként bármit elolvasok!2013. jan. 15. 16:26
11/18 anonim válasza:
Akkor azt hiszem hasonlít az ízlésünk könyvek terén :)
12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is ;)
2013. jan. 15. 18:25
13/18 anonim válasza:
Ha szereted a fantasyt, akkor ajánlom Ursula K. Le Guinn: Összes Szigetvilág történetét. Ha romantikusat akarsz, akkor Charlotte Brontë: Villette.
14/18 anonim válasza:
Én bátran merem ajánlani a Szent Johanna Gimi-t..ez a könyv pont egy 14 éves lányról szól..
az élet nehézségeiről,persze amik ebben a korban előfordulhatnak..van benne szerelem,barátság,viszály és mindezekre a végén megtaláljuk a megoldást is :)
15/18 anonim válasza:
hát ha tényleg bármit elolvasol, akkor Zabhegyező.:) Vagy az előttem szólóval ajánlom a Szent Johanna Gimit.:))
16/18 anonim válasza:
Szia!
Tudom, már ajánlottam, de épp most fejeztem be a "Számok" című könyvet Rachel Ward-tól, és Nekem nagyon tetszett. Kissé Fantasy, van benne bőven romantika, és mivel igen hasonlít az ízlésünk könyvek terén, gondoltam megírom :)
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok!:)
2013. jan. 23. 17:04
18/18 anonim válasza:
Abigél
Arany iránytű
Végtelen történet (sokkal jobb mint a film)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!