Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok Clary és Jace...

Mit gondoltok Clary és Jace szerelméről? (A végzet ereklyéi)

Figyelt kérdés
Én most olvastam el a Csontvárost és teljesen beleszerettem. :)*o*...még nem tudom,h hogyan fog végződni,de annyit sejtek,h a végén kiderül: nem testvérek. :) Ti mit gondoltok róluk? :)

2013. jan. 11. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Á, már minden CAssandra Claret olvastam ami magyarul kijött, én is imádom :D . Mikor elolvastam, én is úgy voltam ,hogy ezek biztosan nem testvérek, mert nekik együtt kell lenniük, de Cassandrától nagy ötlet volt, hogy ezt belerakta, mert annyi bonyodalmat fog ez okozni, hogy hűűűű ...

Mondjuk nekem nem ők a kedvenc párosom, de te ott még nem tartasz :) Olvasd a könyveket, és nézz hátra az utcán, nehogy megtámadjon egy démon... hiszen tudod, minden történet igaz ;)

2013. jan. 11. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon tetszett. :) Én is így voltam vele: ha kiderül, hogy egész biztosan testvérek, én nem olvasom tovább a könyvet. Egyszerűen nem is tudtam elhinni. :D De egyébként nagyon jó ötlet volt ezt is beletenni.
2013. jan. 11. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Imádtam őket. Még akkor is, amikor úgy volt, hogy testvérek. Bár sejtettem, hogy nem... de mindig úgy lángolt köztük a levegő. Imáádom
2013. jan. 11. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen imádtam őket!Bár én jobban szeretek egy bizonyos másik párt, (akik közül az egyik 800 éves...aki már az összeset olvasta, az tudja kikre gondolok;) ettől függetlenül ők is nagyon jók!
2013. jan. 27. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon helyesek együtt!

Bírom Jace-t, meg Clary-t is!

2013. ápr. 2. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, igen, nekem is ők a kedvenc párosom azzal a bizonyos párszáz évessel :D Egyszerűen imádom! De Jace-ék is aranyosak, bár a testvéri szeretet valahogy nekem jobban átjött Jace részéről mint amikor éppen szerelmes volt. De Simont is sajnáltam először, de aztán... mindegy, olvasd! :D
2013. ápr. 2. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt a bizonyos párszáz évest és a párját nem lehet felülmúlni :) De azért Jace-t és Claryt is szeretem együtt. Különösen ezzel a testvérdologgal. Bátor és izgalmas húzás volt az írónőtől.
2013. ápr. 15. 20:31
 8/10 anonim válasza:
Melyik részben derül ki hogy nem testvérek?
2013. máj. 20. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Harmadik. Az Üvegvárosban
2013. máj. 20. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Egymásnak vannak teremtve :3 <33 ^^
2013. szept. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!