Kinek ki a kedvenc szereplője A SZJG- ben? Cortez, Ricsi, Dave, Zsolti, Macu, Zsák, Gábor, Peti, Arnold, Reni, Virág, Kinga, Tami, Edina, Viki, Kata, Flóra, vagy Karcsi? (nekem Kinga, és Reni. Meg Ricsi és Dave :D)
Arnold. Messze a legnormálisabb, INTELLIGENS, CSENDES és szerethető karakter ebben az egész KOMÉDIÁBAN. A többiek... hát, nem az IQ-jukkal villoghatnak. Reni folytonos önsajnáltatása kikészítő, én nem is tudom már, miért olvasom ezt a könyvet. Egyébként halál komolyan, én megértem, hogy Renivel minden nyivákoló izécske tud azonosulni, mert a valóságban is sír a szája minden ilyen kis "lánynak" mindenért, de valljuk be: úgy a valoságban, úgy a könyvben Reni ilyen megjelenései ritka idegesítőnek minősülnek. A különbség nyílván a könyv és a valóság között, hogy Reni okos és tanul (egyetlen pozitív tulajdonságai), míg a valóságban az ilyen lányok általában jóindulattal is 80-as IQ-val rendelkeznek, de függetlenül ettől ultramenőnek érzik magukat. :3 Egyem a kicsi szivüket.
Dave egy fontoskodó majom, aki azt hiszi nagymenő azért, amiért sok menő elektronikus kütyüje van, közben sehol egy barátja a bandán kívül. Tipikus "mindenki azzal menőzik ami nincsen" (ezesetben a "hírneve", amit valahol a könyv elején elveszíthetett).
Zsolti többnyire ugyan azt tudja mondani mindig, "kérsz egy kis ezt-azt?" és "ló". Ennyit az ő intelligenciaszintjéről. Egyébként eléggé lapos karakternek tartom, többnyire fel sem tünne a hiánya. Maximum nem lovazná le senki az amúgy is imádnivaló Kingát.
Ricsit valamivel értelmesebbnek ítélem meg, ő még elkönyvelhető a szerethető karakterek közé. Cortez a tipikus nagymenő, engem személy szerint idegesít ez a "nem érdekel semmi" hozzáállása a dolgokhoz. Azaz ha folytatnák a könyvet, úgy kb 10 év múlva Cortez diplomás utcaseprő lenne, szerintem legalábbis.
Kinga fontoskodó, azt hiszi, hogy a világ körülötte forog, és túl sokat lát maga körül. Mindenki életében van egy ilyen személy, aki csak arra jó, hogy lecsapd lapáttal ha ideges vagy. A különbség az, hogy Kinga személyiségét, fontoskodását és túlzott önértékelését szerintem az író enyhén fogalmazva eltúlozta.
Virág egy rossz barát (hogy ne mondjam szebben), legalábbis én a 3. kötet közepén tartok, nekem őszintén szólva nem kellene egy ilyen, mert nemhogy egy normális szót nem tud vele váltani az ember, de még tesz is rád magasról, amolyan "ha nincs ló jó a szamár" stílusban. Ha nincs Dorián, jó Reni, ha Reni nincs, kit érdekel? (Költői kérdés, amúgy senkit.)
Vikiről gondolom részletesebben nem kell beszélni, egyértelműen az utcaseprő lesz kategória (hű de jó neki, irigylem!), Karcsiról pedig összesen szól öt sor... Nagyon sokat megtudhattunk róla.
Mindezek alapján tehát az egyetlen szerethető karakter ebben az IZÉben az Neményi Arnold, aki intelligens, tud fogalmazni, csendes, érdeklődik Reni iránt (egészen idáig egyedül ő teszi ezt IGAZÁN), így nem is igazán értem, hogy Reni miért nem veszi észre, hogy Cortezt ő nem érdekli (egyenlőre), de Arnoldot annál inkább. Ejj-ejj, én Reni helyében biztos Arnolddal foglalkoznék, bár ez személyfüggő ugyebár. Én a valóságban is jobban preferálom azokat a fiúkat, akikkel lehet normálisan beszélgetni. Nem kell gördeszkázzon és ultralaza legyen.
Persze tisztában vagyok vele, hogy a célzóközönségeket valahogy nem érdekli ez az én negatív véleményem, és igazából én is meglepődök magamon, amiért mindezek ellenére még olvasom és szeretem is(?). Talán titkon remélem, hogy Reni Arnolddal jön össze, bár erre ugyebár a spoilerek lelövése után semmi esély sincs, így magamban lezártam annyival, hogy Arnold Reninél is jobbat érdemel. :3
Cortez <3
Máday :D
Kata :)
És talán egy kicsit...Viki. ;)
1.Kinga(ha létezne, a példaképem lenne)
2.Cortez(,,neki alapból jár a 2. hely hisz ő cortez)
3.Zsolti(muhahaha)
i luv szjg
(Ha hasznos volt a válasz lécci nyomj zöld pacsit!! kösziii)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!