Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A szurke 50 árnyalata?

A szurke 50 árnyalata?

Figyelt kérdés
elolvastam az elso konyvet, de nem jottem rá hogy miert pont ez a címe, valaki esetleg felvilagositana? Christian szurke szemeire utal? vagy mire?
2013. jan. 5. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
mondhatni.de az elején még én sem értettem de ha tovább olvasod úgy a második közepétől érteni fogod az 50 árnyalatot.:)a szürke hát szerintem a szemére vonatkozik:l
2013. jan. 5. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
még csak eppen most olvasom a a masodik elejét, cs ott tartok, hogy mesél Anannak az autoba az anyja stricijerol es gyerekkorarol, de annyira idegesit h nem tudom mire vontkozik ez a 50 arnyalat h mindig megallok es cs gondolkodom :D
2013. jan. 5. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb. 60000x elmondják a könyvben, hogy azért 50 árnyalat, mondhatni úgy is, hogy 50 "arca2 van Christiannak.
2013. jan. 5. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
De ezt az első égéig nem lehet tudni... mármint ki lehet venni nagyjából de csak ez első végén és a második elején lesz tisztán világos...:)
2013. jan. 5. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez a címe, mert Christian Grey neve azt jelenti, hogy szürke (angolul). Innentől pedig arra vonatkozik, hogy az ő 50 árnyalatát kell megérteni, miért olyan ő, amilyen.

Magyarul persze ez az értelme elveszik a szavaknak.

2013. jan. 5. 20:24
 6/8 A kérdező kommentje:
es a tovabbi ket kotetben a 50 ýrnyalatok mit jelentenek akkor?
2013. jan. 5. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

A többit nem olvastam, de úgy tudom, hogy a második részben a sötét Christian egyre inkább feltáruló sötét lelkére utal, a harmadikban a szabadság pedig a gyógyulásra.

Bár nem tudom, hogy ebben a műben lehet-e ilyen mély értelmet keresni.

Nekem már az első sem tetszett.

2013. jan. 5. 22:54
 8/8 A kérdező kommentje:
az elso nekem bejott, a masodik elejen tartva kezd kissé lapssá valni egyenlore semmi se valtozott Christian pszicho a csajnak meg mindig orgazmusa van, lehetne olyan h egyszer ne elvezne el :D
2013. jan. 5. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!