Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Minecraft Hamachis Szerver?

Orbit-titkosnév kérdése:

Minecraft Hamachis Szerver?

Figyelt kérdés
Sziasztok sok vidit néztem h h csináljak hamachis szervert, de nem értettem, nem jött össze. Valaki letudná nekem irni részletesen pontrol-pontra h h kell csinálni? A válaszokat köszönöm
2013. jan. 2. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:

csainálsz egy mapát bármien nével aba berakod a minecraft szervert aztán elinditod tesz eg csomo fájlt aba mész bele hogy server properties ha nem nyitja meg társitod a jegyzettömbbe oda a szerver ip hez beirod azt az ip t ami a hamachidé ha eredeti a minecraft enyi ha nem ak az online mode hoz azt irod false elmented és kész utána nem lezsel egyszere admin hanem belemész az ops jegyzettömbe

aba a minecraft felhasználoneved irod ez a könyeb verzio

az egész ip megtudásához indisd el a minecraft severt

aztán ot kiirja az ip t töb hamachi szobárol is müköttethető örülök hogy segithettem

2013. jan. 20. 16:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) megy a zöldkéz
2013. jan. 26. 06:33
 3/10 anonim ***** válasza:
müködik???
2013. febr. 17. 18:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, müködik, és hamarosan inditom a szerveremet :)
2013. febr. 17. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
ak küldj hamachi azonositot na meg persze jelszot és lehetnék op?? nem baj ha nem de szeretnék felmeni mer egy idiot szétrobantota a mapomat
2013. febr. 18. 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Még épitem a mapomat, és creativ lesz, de privátba linkeld be a facebookod és bejelöllek és ha fent látlak akkor rád írok és jöhetsz segiteni spawnt épiteni ok? :)
2013. febr. 19. 06:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehetsz op, ha nem zavar h kreativ szero lesz.
2013. febr. 19. 06:07
 8/10 anonim ***** válasza:
kösz irok
2013. febr. 28. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
am ha it ak a nevem Peti Bokor
2013. febr. 28. 19:37
 10/10 A kérdező kommentje:
De van egy rosszhírem, kiderült hogy a gépem szar a szerver futtatásra, és kb. fél, 1 év mulva kapok uj gépet!
2013. febr. 28. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!