Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A neveletlen hercegnő naplója...

A neveletlen hercegnő naplója jó könyv?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, nekem tetszett 13l
2013. jan. 2. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ én imádtam! szerintem hatalmas, az szerettette meg velem még a nnó az olvasást;) na és persze Michael...<33
2013. jan. 2. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
ha 12 éves vagy, akkor igen. ha több, akkor már kinőtted.
2013. jan. 2. 22:02
 4/8 anonim válasza:
Igen nagyon jó:) Kisebb koromban sokat olvastam ezt a sorozatot.
2013. jan. 3. 14:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Hú,köszönöm a válaszokat!Akkor majd megnézem.:)
2013. jan. 3. 15:21
 6/8 anonim válasza:
nagyon jo a konyv igaz nekem csak ketto darab van de en imadom :)konnyed stilus es vicces is
2013. jan. 4. 15:15
 7/8 anonim válasza:

akkor most haljunk egy negatív véleményt is:

Nekem az elején tetszett(1., 2. kötet) aztán nem. Nem bírtam a stílusát Miának és,hogy ennyi önbizalma ne legyen egy embernek... Figyelem! Ez itt az én véleményem, lehet, hogy neked ez lesz a kedvenc könyved!

2013. jan. 7. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó könyv, mindenképpen megéri elolvasni, ha olvastál már Meg Cabot könyvet és szereted a stílusát mindenképp tetszeni fog.

Az előző kommentelőnek meg csak annyit mondanék, hogy ismertem én valakit, akinek ennél sokkal kevesebb önbizalma volt. :)

2013. jan. 9. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!