Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Darren Shan vámpírkönyvei...

Darren Shan vámpírkönyvei tényleg gyerekeknek valók?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt írják, hogy gyerekeknek való mese. Az online webáruházakban is azt írják, hogy 11-14 éveseknek.

Azért kérdezem, mert én 20 éves vagyok, de nekem nagyon tetszenek. Eddig az első hármat olvastam.

2012. dec. 30. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
ez nem kortól függő és amúgy tényleg kicsit gyermekded az első rész, de aztán kicsit véresebb lesz, szóval ne azt nézd, hogy kiknek ajánlják
2012. dec. 30. 17:16
 2/7 Mould ***** válasza:
Nekem megvan az egész sorozat plusz van a démonos sorozat az is megvan :) A vámpíros azt nyugodtan lehet olvasni 11-14 éveseknek is de a démonos az nagyon de nagyon véres :)
2012. dec. 30. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én is olvasom és életkortól függetlenül nagyon jó. :)
2012. dec. 30. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Hasonló, mint a Haryy Potter sorozat. Gyerekmesének indul, aztán a történet előrehaladtával komolyodik a történet.

Egy 20 éves is úgy olvashatja, mint egy 14 éves.

2012. dec. 30. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

8-9 évesen kezdtem olvasni, most 11vagyok és nagyon szeretem a Darren Shan könyveket.De belém is nevelte a vámpíros dolgokat.

1 éve, még kicsit most is vámpír akarok lenni.

2013. jan. 6. 01:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak azért mondják gyerekmesének mert fantasy és nem tocsog annyira a vérben(mint a Démonvilág)de egyébként bármilyen korosztály olvashatja...kivéve a gyerekek:D Nem hiszem hogy nekik való,mert hiába nem olyan durva,azért bővelkedik olyan részekben amiken egy gyerek(...és akárki más ;__;) nagyon nehezen tenné túl magát.

(tisztelet a kivételnek:D)

Nagy gyerekeknek való,olyan 14-25 éves korig ajánlanám(én 16 voltam)

2013. febr. 3. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 9 évesen kezdtem el olvasni a sorozatot. Akkor még csak az első 3 kötet jelent meg magyarul, rendszeresen nyúztam anyát, hogy menjünk könyvesboltba, hátha megjelent az újabb kötet. Még a dedikáláson is voltam, mikor kijött a befejező rész. Gyerekkorom meghatározó sorozata, nélküle nem lennék az, aki most vagyok. Felnőtteknek is való, mai napíg szívesen foglalkozom vele. Jelenleg hangoskönyv formájában szoktam hallgatni angolul takarítás közben. :D A hatodik kötettől durvul amúgy a sztori, az tényleg nem 9 éveseknek való. De 12 évesen érett voltam már hozzájuk is, azt hiszem.
2014. ápr. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!