Ajánlanátok valami jó könyvet?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Leginkább valami gyűrűk ura vagy harry potterhez hasonló könyv kéne, de azért írhattok másfalyta regényeket is.2012. dec. 29. 13:28
1/7 anonim válasza:
Cornelia Funke-tól a Tintaszív c. könyv (más címmel Bűvölet). Csak ajánlani tudom, nekem anno nagyon tetszett.
2/7 ifj.jancsi98 válasza:
Ha nagyon szeretsz olvasni ilyen Fantasy féléket akk megpróbálhatnál írni is egyet! ;) Ha érdekelne keresd meg facen a Közös Írás csoportot!
3/7 anonim válasza:
Benina: Bíborhajú 1. A boszorka fénye. Nem rég jelent meg a 3. része és boszorkányos.
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok. A Rubinvörös tényleg jó. :D Most olvasom a 3. részét a Smaragdzöldet.
6/7 anonim válasza:
Stephenie Meyer-től a Twilight Saga és A Burok, Leiner Laurától a Szent Johanna Gimi, B. M. Grapes-től a Jóslatok hálójában, Mikäel Olivertől a Vértestvérek, Cat Patricktől a Forgotten... ezeket tudom ajánlani.
7/7 anonim válasza:
Cornelia Funke Tintaszív-ét én is csak ajánlani tudom (készült belőle film is, de az szerintem nem lett igazán jó). Jó Philip Pullman Az Úr sötét anyagai-sorozata is (Az arany iránytű, A titokzatos kés, A borostyán látcső). Ajánlom még Cristopher Paolini Örökség-tetralógiáját (Eragon, Elsőszülött, Brisingr, Örökség).
Más témájúak: David Clement-Davies: Tűzhozó, John Grogan: Marley meg én, Louis Sachar: Stanley, a szerencse fia, Michael Ende: A Végtelen Történet, Martin Howard: Egy rosszcsont kutya naplója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!