Honnan tudnám letölteni alison noel blue moon című könyvét magyarul?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 10:32
1/11 anonim válasza:
Szerintem az még nem jött ki magyarul,de ha valakinek meg van az elküldené nekem is privátban?
2/11 A kérdező kommentje:
valaki olyan válaszoljon már aki tényleg tudja h honnan lehet letölteni köszi:D
2009. aug. 25. 14:40
3/11 anonim válasza:
még sehol, nem jött ki még magyarul (elvileg októberben)
4/11 A kérdező kommentje:
köszi:D olyat se ismersz aki lefordította mármint vannak akik az angolt így maguknak lefordítják és felteszik netre ilyet sem tudsz senkit vagy olyan oldalt?
azért még egyszer köszi:D
2009. aug. 25. 17:05
5/11 anonim válasza:
Nem ilyet sem ismerek, viszont én is kiírtam már régebben egy hasonló kérdést, itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__304816-al..
amint látod nekem írt egy olyan, akik így maguknak szoktak fordítani.
6/11 A kérdező kommentje:
óó nagyon köszi ezer hála szólj ha neked is kellene valami:D
2009. aug. 25. 19:49
8/11 anonim válasza:
el tudnád nekem is küldeni magyarul az lreka93@kiviszi.hu e-mail címre csak szólj és én is megpróbálok segíteni
9/11 anonim válasza:
Lécci nekem is küldjétek el a Kék Holdat! vikky_babu@windowslive.com nagyon köccy :D
10/11 anonim válasza:
Sziasztok! Ha valakinek már megvan a Blue Moon, akkor nekem is küldjétek el légyszi az adri89@vipmail.hu e-mail címre!
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!