1/5 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok és pl a Szent Johanna Gimit nagyon szeretem! Idén kezdtem el olvasni,eddig hét része jelent meg,és még lesz egy fejezete,de már függővé váltam. Hihetetlenül jó,ha valaki elkezdi nem tudja lerakni,amikor olvasod átéled...stbstb.
Ezen kívül az Alkonyat könyvek,Jacqueline Wilson művei is jók,csak ajánlani tudom.
Remélem tudtam segíteni!:)
2/5 anonim válasza:
En 14 vagyok (en is olvastam eddig az osszes SzJG reszt). Eddig mindig ugy voltam a konyvekkel hogy csak olyat ami az eletrol szol, amibe emberek vannak nem pedig sellok meg tunderek meg vampirok meg ilyen hulyesegek... Egyszer egy kis konyvajanlo akadt a kezembebelsolvasgattam... talaltam egy olyant hogy "A Menyország várhat". El is mentem az alexandraba, megvettem. IMADTAM!. igaz szwllemekrol szol (hat igen, elbuktam). De iszonyat jo volt. kedvecem lett. Jelenleg a "A Fényemberek"et olvasom es egyszeruen falom annyira jo. megeri elolvasni :) Remelem tudtam segiteni
3/5 anonim válasza:
az szjg egy rakás szar. az a baj hogy a mai tinik csak ilyeneket olvasgatnak. meg ilyen idióták is. tudatlanok.. olvass komoly műveket..
4/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok... szerintem ne ítélj el úgy valamit,hogy nem ismered,nem olvastad.Attól,hogy neked nem tetszik nem kell lehurrogni,normálisan is el lehet mondani a véleményed! ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Olvastam a Szent Johanna Gimit és nagyon tetszett. Azon kivul más könyvek, vagy hasonókat szeretnek :)
2012. dec. 31. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!