Melyik a legjobb Agatha Christie könyv?
Figyelt kérdés
neked melyik a kedbenced?2009. aug. 24. 17:49
11/22 anonim válasza:
Szerintem is a Tíz kicsi néger!
12/22 anonim válasza:
Nyílt kártáykkal !mert talán szerkezetileg ez tér el legjobban a többi közül hiszen már eleve tudni kik lehetnek a gyilkosok)
Paddington 16:50
10 kicsi néger...
13/22 anonim válasza:
Tíz kicsi néger, Ackroyd-gyilkosság, Függöny, Ferde ház a kedvenceim. Ezen kívül az Alibit szeretem nagyon, bár ott elég könnyen rá lehet jönni ki a gyilkos, de a sztori ettől eltekintve nagyon jó
Állítólag az Örök éj is jó nagyon, de azt még nem olvastam.
A Hétvégi gyilkosságot, a Kutya se látta-t, és az Gyilkosság a diákszállónt viszont filmen sokkal jobban szeretem mint könyvben.
14/22 anonim válasza:
Poirot karacsonya volt az elso, amit olvastam Tole es azota egyik sem tudta uberelni. De ez csak maganvelemeny.
15/22 anonim válasza:
minden idők legnagyobb példányszámban eladott krimi a világon a tíz kicsi néger.....
16/22 anonim válasza:
A Tíz kicsi néger Agatha Christie egyik nagysikerű krimije, 1939. november 6-án jelentette meg a Collins Crime Club az Egyesült Királyságban, 1940 januárjában az Amerikai Egyesült Államokban is megjelent And Then There Were None címen. A művet a Tíz kicsi indián címmel vetítették a mozik. A könyv Agatha Christie legkeresettebb bestsellere, több mint 100 millió példányt adtak el belőle, minden idők legnagyobb sikerű krimije
17/22 anonim válasza:
Kevésbé ismert, de szerintem a leghátborzongatóbb műve (az összeset elolvastam): "Balhüvelykem bizsereg"
19/22 Karina0 válasza:
Egyértelműen a Tíz kicsi néger a legjobb könyv tőle, egyszerűen zseniális!
20/22 anonim válasza:
Az Ackroyd-gyilkosság tényleg jó, de abban minden fordulatot kitaláltam. :)
Ellenben Az alibi meglepett, nekem az az egyik kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!