Milyen vérfarkas/vámpíros romantikus könyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Fekete Tőr Testvériség,Halhatatlanok Alkonyat Utánt már olvastam,és imádtam őket. Már sokadik elolvasás után olvasnék más író tollából is.2009. aug. 24. 13:56
1/13 anonim válasza:
Anita Blake sorozat? Laurell K. Hamilton az író.
Nekem bejön. :))
2/13 A kérdező kommentje:
ohh,azt elfelejtettem említeni :) Tök kiment a fejemből,egy éve voltam beleesve :) azért köszi a választ :)
2009. aug. 24. 14:03
3/13 anonim válasza:
nezz korul itt, biszots talalsz valamit
4/13 anonim válasza:
twilight,new moon,eclipse,breaking dawn
evernight
evermore
true blood
5/13 anonim válasza:
bizony.. true blood- inni és élni hagyni... nekem annyira tetszett hogy a sorozatot is lekellett töltenem, mert annyira be voltam zsongva tőle =D de azt mondom h a könyv sokkal jobb mint a sorozat
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! :) A True Blood tényleg ennyire jó?Mert azon vacilláltam,hogy azt vagy a Vámpíréhséget vegyem-e meg. De ha a True Blood is ilyen jó,ahogy mondod :D
2009. aug. 25. 18:17
7/13 anonim válasza:
A Fekete tőr testvériség nagyon jó vámpíros könyv már 5 része megjelent és most szeptemberben fog megjelenni a 6. része.
1.-Éjsötét szerető
2.-Síron túli szerető
3.-Megsebzett szerető
4.-Életre keltett szerető
5.-Feloldozott szerető
6.-Megváltott szerető
8/13 anonim válasza:
megint én írok a 14:49-es igen nagyon jó könyv én őszintén ajánlom mindenkinek de azért azt tudni kell h 15 aluliak ne nagyon olvassák:DD vannak benne olyan jelenetek is és elég nyíltan le is írja:Dalig várom a második részét:Dde amúgy ha nem akarod megvenni nekem megvan a gépemen és szivesen elküldöm ha megadsz egy e-mail címet:D
9/13 A kérdező kommentje:
A Fekete Tőr testvériséget olvastam :) Mint azt már mondtam.
Az email címem a "Privát e-mail a kérdés kiírójának" alatt megtalálható,előre is köszi :)
ja,és 18 éven fellüli vagyok :)
2009. aug. 25. 21:02
10/13 anonim válasza:
jah bocs:D
de jóneked én még csak most leszek elsős a gimibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!