Ti vezettek naplót? Indokoljátok meg miért/miért nem.
Figyelt kérdés
nem tom h vezzessek-e naplót.érdemes?miért?mi a véleményetek?2012. dec. 22. 18:41
1/7 anonim válasza:
Én vezetek naplót és ennek több oka is van. A naplómba leírhatom a gondolataimat, érzelmeimet, olyan dolgokat, amiket másnak nem mondanék el, és ha például dühös vagyok, azt is kiírhatom magamból és ez megnyugtat. Ha naplót írok, minden megmozdulásom, gondolatom, érzelmem, véleményem, minden, amit akkor átéltem, mikor írtam, megmarad és visszaolvashatom. Emlékezni sokkal kevesebb dologra emlékszünk, a napló viszont mindet megőrzi, az emlékeink pedig nagyon fontosak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi igazad van.nekem tabletom van.mindig azon lógok és találtam egy napló progit.letöltöm.
2012. dec. 22. 20:17
3/7 A kérdező kommentje:
De attól még várok indokokat.igaza volt az első valaszadonak.tök jó
2012. dec. 22. 20:18
4/7 anonim válasza:
.......én inkább támogatom a kézzel írott naplót.
5/7 anonim válasza:
Nem, mert egy év alatt sem tudnék 2 mondatnál többet írni bele.
6/7 Kameko-san válasza:
Én írok naplót. Azért, mert hosszútávon elég feledékeny vagyok, és így emlékezhetek a dolgokra. Pl. tegnap elolvastam az 5.-es naplómat és minden fejezet után ezt mondtam: "Történt ilyen?" :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszike a valaszokat
2012. dec. 23. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!