A Breaking Dawnban Amikor Edward csók ólozik Tanyaval és meglátja Bella, utána mi történik? Le tudná ez valaki írni? Mert én odáig tudtam olvasni h Bella ezt mondja:"Edward".
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 11:29
11/16 anonim válasza:
Az hülyeség! Ne olvad el! :D xD Azt csak rajongók írják! Kb. az összes honlapra felrakták azt a versenyt, hogy ki tudja folytatni a történetet! És sokan azt hiszik, hogy azok az eredeti könyvek!!! 1et már én is elolvastam kíváncsiságból, hát nagyon szar volt.. Azt töltsd le, amit az elöttem lévő küldött! :D Ez jo volt.. :D
12/16 anonim válasza:
Edward és Tanya nem csokólózott a Breaking Dawnban, az csak valami kamu volt.
13/16 anonim válasza:
Hát ilyen még csak nem is volt a könyvben! Megnyugtatlak, hogy Edward csak Bellával csókolózik! Egyébént gondolom hogy melyik fanficet olvastad, de az már a Breaking Dawn utáni életüket meséli és hát nem valami jó valljuk be! De ezeket általában fiatalok írják, akik még csak a szárnyaikat próbálgatják és ahhoz képest nem rosszak! Sőt van 2-3, amit minden héten el szoktam olvasni, mert jó és izgalmas! Nem egy Stephani M., de jó és olvasható!
14/16 anonim válasza:
na azért. csodálkoztam is az elején amikor a válaszok voltak. én nem emlékeztem ilyenre a könyvből. meg ha belegondolsz már az elején úgy volt hogy Edward mindennél jobban szereti Bellát, akkor meg miért csalná meg Tanya-val mikor a midnight sun-ba benne is volt hogy visszautasította..?
15/16 anonim válasza:
dobd a kukába. Ilyen nem volt. Valakinek nagy volt a fantáziája.
HA beírod ide, hogy honnan tölthetném le, akkor kiadnak egy-két címet, ahonnan én is leszedtem, és az tuti jó :)
16/16 A kérdező kommentje:
Ok.
2009. szept. 19. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!