Olvasta már valaki, Charlotte Roche:Nedves tájak című könyvét? Ha igen mi a véleménye?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 21:43
1/4 anonim válasza:
Nem olvastam, de a kérdésed alapján felkeltette a fantáziám. Rákerestem. Nem túl bizalomgerjesztő dolgokat találtam róla. Én erotikus tartalomra számítottam, de egy végbélműtéten átesett lányról szól a könyv.
Véleményeket itt találsz róla:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszike a választ.
Igazából én is arra vártam,megvettem és lám nem igazán egyezik az én elképzelésemmel,nem részletezném de volt néhány része ahol azt mondtam,hogy kész megőrülök nagyon gusztustalan.
Elolvastam de asszem többet nem fogom.
KÖszi mégegyszer a választ. :)
2009. aug. 31. 17:41
3/4 anonim válasza:
Nekem tetszett a könyv. Szeretem Charlotte szókimondóságát. :)
4/4 anonim válasza:
Én csak beleolvastam, egyik kolléganőm mutatta. Nekem gusztustalan volt, a tampon cserélős rész pl.
De lehet hogy a filmet meg fogom majd nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!