A vadonjáro tanitványa sorozatnak mikor fog megjeleni a 3. része magyarul?
Figyelt kérdés
(ha lesz)#a vadonjáro tanítványa
2012. dec. 16. 14:50
1/4 Csobánci Ádám válasza:
Szerintem biztos lefordítják, mert angolul már van kb. 15 része, és a második részt is úgy fejezték be,hogy biztos folytatják. A második résszel elég sokáig szenvedtek, ezért nem hiszem, hogy február előtt megjelenik. Bocs, hogy pontos dátummal nem szolgálhatok :(
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi;-)
2012. dec. 26. 10:23
3/4 Azarum válasza:
Azt hallottam, olyan értesítésekből, amelyek biztos, hogy igazak, hogy a 3. rész ezen év (2013) közepén, június közepén fog megjelenni. Először azt mondták, hogy február végén fog megjelenni, de most változtattak rajta, mert azt mondják, hogy a fordítás közben valami félresikerült....
De azt nem tudom, hogy mi.
by.: A. Z.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!