A 666 sátán mangában megtudnátok mondani, hogy a végén mi történik?
Az írónak megérné , csak azért az nem így megy .
Lehet úgy járt a mangaka ezzel a mangával hogy megbukott , nem fogyott , rosszul ment az ív , így elvetették maradt x hete írni neki egy rövid utolsó arcot.
Nem, nem jönnek össze. Sajnos :D
Én is németes vagyok, de végigolvastam angolul(keveset értettem, de a lényeg megvolt).
Elmennek kiszabadítani Rubyt, akiről kiderül, hogy egy angyal, Sunderphon(azt hiszem, az utolsó számú angyal).
Utána elrepülnek, majd egy nagyon nagy bálnába kerülnek, aminek a belsejében hatalmas városszerű valami van. Ott jó sokat küzdenek, kiderül, hogy Kirin(az edzőjük, egyébként van a homlokán egy harmadik szem) és Kujaku(gonosz, össze akarja gyűjteni a démonokat, ő is egy közülük) ikertestvérek, és róluk szólt az a monda.
Kiderül Zeroról is(Jio farkas tanítója), hogy ő is egy angyal. Itt egy kép a kabbalahk-ról : [link]
Odaérnek a Zenom egyik főgonoszához, akiről meg az derül ki, hogy Ruby "apja". Meg hogy egy kicsit démoni.
Aztán a főfőgonosz összerakja a két legendás o-partot, így a két kabbalah összeolvad, és kezdetét veszi a világvége. A két kabbalah egy gömböt alkot, ami elkezdi magába szippantani a kimaradt részeit(Zero, Cross, Ruby, Jio stb.) A gömb elkezd kiterjedni az egész Földre, elkezdi megához ragadni az élő dolgokat.
Aztán Jio becsapja a főfőfőgonoszt azzal, hogy úgy tesz, mintha átállna az ő oldalára, és el akarná foglalni a világot. Kinyírja, majd megjelenik Satan, aki el akarja foglalni a világot... :D
Aztán az a valami elkezdi felvenni a démonok és az angyalok alakját. [link] Ezzel mutatva, hogy megvan mind, hogy armageddon legyen.
Satan elmeséli Jionak, hogyan jöttek létre a kabbalahk, valamint maga Jio. [link] Ez szerintem nagyon jópofa ötlet volt. [link]
Satan és Jio harcolnak, Satan áll nyerésre, de Jio a barátai miatt érzett kötelékkel legyőzi őt.
Ugye Jio, Ruby, Zero, Cross és Ruby apja abban a cuccban vannak benne, amit, hogy megmentsék a világot, eltávolítanak a Földön kívülre. Szóval kicsit meghalnak.
A végén Ball és Mei(valószínűleg ő, bár az arcát nem mutatják) összeházasodnak, és lesz két gyerekük. [link]
Lényegében ennyi :D Bocsánat, ha kicsit érthetetlen, én is nagyon régen olvastam már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!