Az Egri csillagokban tényleg 6 oldalban írják, hogyan díszítenek egy termet?
Miért lenne ez durva?
Egyesek órákat képesek beszélni a semmiről is.
Tipikusan azon kötelező olvasmányok közé tartozik, amiket túl korán olvastatnak a gyerekekkel, és ezzel egy életre megutáltatják velük az olvasást. A mai gyerekek 95%-a halálra unja magát rajta, de annyira, hogy alig van, aki végig tudja olvasni. Így még a mögöttes tartalom sem jön át. Ha nagyon ragaszkodnék a könyvhöz, valahova a gimnázium második felére időzíteném... Általánosban Rejtőt és hasonlókat kéne olvastatni, máskülönben mire felnő a generáció, már könyveket sem fognak nyomtatni...
Szóval, kérdező, igen, rengeteget fogsz vele szenvedni, nem számít hogy mit mondanak a szüleid. Készülj fel!
Erre így konkrétan nem emlékszem,de nem tartom kizártnak.
Végülis 500 oldal,belefér.
Az meg,hogy szenvedni fogsz-e vele,egyénfüggő.Én negyedikes koromban 3x olvastam el,annyira tetszett.
12/L
Gárdonyi Géza forever mint egy Nem igazán olvasótipusu 15 éves gyerek mondom:Csak most olvastam el 2 regényét de mindkettő szuper , átlehet élni , ő a király!!! :D
Ajánlom ezt és a láthatatlan embert!!!(Hunokrol szol!D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!