Miért van ez? Könyvrendelési problémák.
Sziasztok!
Meg tudja esetleg valaki magyarázni nekem, hogy miért van az, hogy ha az Ulpius ház webshopjában szeretnék könyveket rendelni, nem jól számítja ki a kedvezményt?
Most van ez a 2+1 akciójuk, és a 3 könyv, amit vennék darabonként 2999 ft. (3999 boltban, de a webshopban van rá 25% kedvezmény).
Elméletileg ugye 8997 lenne szerintem, de a Kosár tartalmában 11997 szerepel, és ebből van 3999 kedvezmény, tehát teljes árat számol.
De miért? Járna a webes kedvezmény, nem?
Mert ha nem, akkor ugyanennyiért veszem meg a 3 könyvet boltban is, és nem kell várnom, hogy kiszállítsák.
Ezt nem értem.
ez a neten általában így van, hogy ott nem veszik le a kedvezményt, nem tudom miért, csak ha %-os engedmény van, akkor látszódik, de kiszámlázásnál már az egyikhez 0Ft-ot írnak, szóval ne félj, nem kell többet fizetned, mindenhogy él a 2+1.
Én az alexandrán néztem ma a cartaphilus 1+1 akciót, ott is ugyanúgy hozzáadják a második könyv értékét. Ilyen a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!