Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van ez? Könyvrendelési...

Miért van ez? Könyvrendelési problémák.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meg tudja esetleg valaki magyarázni nekem, hogy miért van az, hogy ha az Ulpius ház webshopjában szeretnék könyveket rendelni, nem jól számítja ki a kedvezményt?

Most van ez a 2+1 akciójuk, és a 3 könyv, amit vennék darabonként 2999 ft. (3999 boltban, de a webshopban van rá 25% kedvezmény).

Elméletileg ugye 8997 lenne szerintem, de a Kosár tartalmában 11997 szerepel, és ebből van 3999 kedvezmény, tehát teljes árat számol.

De miért? Járna a webes kedvezmény, nem?

Mert ha nem, akkor ugyanennyiért veszem meg a 3 könyvet boltban is, és nem kell várnom, hogy kiszállítsák.

Ezt nem értem.

2012. dec. 10. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdezz utána az ügyfélszolgálaton. Én a Librinél jártam így, aztán kiderült, hogy a számítógépes rendszerükben volt a hiba.
2012. dec. 10. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:

ez a neten általában így van, hogy ott nem veszik le a kedvezményt, nem tudom miért, csak ha %-os engedmény van, akkor látszódik, de kiszámlázásnál már az egyikhez 0Ft-ot írnak, szóval ne félj, nem kell többet fizetned, mindenhogy él a 2+1.

Én az alexandrán néztem ma a cartaphilus 1+1 akciót, ott is ugyanúgy hozzáadják a második könyv értékét. Ilyen a rendszer.

2012. dec. 10. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!