Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen romantikus könyvet...

Milyen romantikus könyvet ajánlotok egy tinilánynak?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek akarok venni karácsonyra valami RÖVID könyvet. :) Nagyon szereti az alkonyatot, de a twilight túl hosszú, sosem olvasná el. A vámpírnaplók nem tudom milyen, de annak is örülne szerintem. Az rövid? És viszonylag befejezett az első kötete?

De nem muszáj vámpírosnak lennie, csak valami vad, és csajos. Nem egy ártatlan, visszafogott lányról van szó, jobban szereti a "szexi" könyveket. De azért túlzásba sem kell esni. Remélem érthető, és van ilyen. :)

Előre is köszönöm a segítséget.! 16/l

2012. dec. 7. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Simone Elekes-Tökéletes kémia

Becca Fitzpatrick-Csitt,csitt

Leiner Laura-Szent Johanna Gimi.

2012. dec. 8. 10:29
 2/4 anonim válasza:
Amanda Hocking: My blood approves c. könyv a személyes kedvencem! olvass utána! Garantálom, hogy a barátnőd is imádni fogja! ;) 16/l
2012. dec. 8. 11:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mind tetszik! :] <3
2012. dec. 10. 21:45
 4/4 anonim válasza:

Lois Lowry:Valahol,messze

Hirvivő

Az emlékek őre

Nekem ezek nagyon tetszettek de ha szereti a kalandos könyveket akkor talán tetszeni fog ez is: K.László Szivia:Timitom-Különös küldetés.

2013. jan. 3. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!