Victory1995 kérdése:
A Hellsing és a Death Note mangát hol lehet megtalálni magyarul?
Figyelt kérdés
Tudom hogy meg lehet rendelni de az túl drága nekem.2012. nov. 29. 15:48
1/8 anonim válasza:
Magyarul a mangát ? Sehol , max neten ahol fansubolták , de azt kézbe nem fogod megkapni.
2/8 Vida válasza:
én azt hiszem láttam a libriben a Death Note-ot.de azért nézz először utána mielőtt elmész.
3/8 anonim válasza:
Szia, nekem megvan Death Note 1-8 kötete, szívesen eladom neked ha érdekel és Pest megyében laksz.:) Boltban 2000 forint, ha mind a 8at megvennéd 16ezer lenne, szívesen eladom neked 15ezerért, vagy ha darabonként veszed 1900ért:) ha Pest megyei vagy személyesen is átahdatom talán az a legegyszerűbb.
4/8 anonim válasza:
Harmadik,
hogy érted azt hogy "mind a nyolcat"?
a Death Notenak 12 kötete van + 1 bónus kiadás amiben a szereplők attribútumai meg néhány random info van
5/8 anonim válasza:
hát nekem az első 8 kötete van meg, a 9. 10. 11. és 12. nincs.:) (3.vagyok)
7/8 anonim válasza:
Én az Alexandra könyvesboltban láttam a Hellsing mangát. De eléggé borsos az áruk.
8/8 anonim válasza:
A Hellsing engem is érdekelne. Én a Death Note manga második kötetét az Alexandra könyvesboltban vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!