Mi a véleményetek a Nightshade-Az Őrzők című könyvről?
Figyelt kérdés
:)2012. nov. 28. 16:04
1/5 anonim válasza:
Nagyon jó könyv, tetszik az, aminek a farkasalakot köszönhetik, ez a mágikus szál. Tetszik Calla személyisége. Egy kicsit nyálas könyv, főleg a másik két rész, de abszolút élvezhető:)
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon jó könyv :) És amúgy hány kötet van belőle? :D
2012. nov. 28. 21:33
3/5 anonim válasza:
Szerintem így van:
Andrea Cremer: Nightshade - Az őrzők (1.)
Andrea Cremer: Wolfsbane - A keresők (2.)
Andrea Cremer: Bloodrose - A döntés (3.)
Magyarországon 3 jelent meg, eredetileg olyan 5 van tudtommal.
4/5 anonim válasza:
Jó könyv. A második válaszolót kiegészíteném azzal, hogy igaza van, de a 4-5. kötetek (eredeti címükön Rift és Rise) ebben a világban játszódnak, de nem Calla lesz a főszereplő, hanem egy másik lány, amolyan kiegészítések lesznek :) Remélhetőleg megjelennek majd magyarul.
5/5 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Én is nagyon szeretem ezt a sorozatot. Tetszettek a kalandok benne, a szerelmi szálak, és a fantasy rész kitalálása sem lehetett egyszerű. Izgalmas könyv. :)
Bár a harmadik részével nem vagyok teljesen kibékülve, de ez majd akkor ha már elolvastad. :)
Még így mellékesen megjegyzem (nehogy a könyvimádói leharapják a fejem), hogy nem a történettel nem voltam kibékülve, hanem Callával. Kicsit szemétnek találtam, azért ahogy a fiúkkal bánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!