K.Fanky kérdése:
Milyen könyvet ajánlanátok? 12/l
Figyelt kérdés
Valami komolyabb témájú könyveket szeretnék olvasni, de a viccesebb tini regények is lefoglalnak. Ha lehet jóó sokat írjatok :)2012. nov. 23. 21:44
1/9 anonim válasza:
A Szent Johanna Gimi
Nekem nagyon bejött :)
2/9 anonim válasza:
Szent Johanna Gimi
Penderwick lányok
Pöttyös könyvek: Lufi és Szamóca
Bezzeg az én időmben
4/9 anonim válasza:
Jane Austen: Meggyőző érvek
Cynthia Parker: Lázadó lelkek, Inkognitó, Reménytelen (utóbbi kettő egymás folytatása)
Danielle Steel: Szerelmes nyárutó
Fantasyból van egy hosszú(!!) listám.. ha érdekel, írj.
19/N
5/9 anonim válasza:
áá valahogy 21nek néztelek:D na mindegy:) (utolsó voltam megint)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a Szent Johanna gimit olvastam (kedvenc könyv), a vörös pöttyös könyveket is falom
2012. nov. 24. 10:39
7/9 anonim válasza:
Pfúúhaaa! : D Én komolyabb témájú könyvek terén Az Örökség tetralógiát ajánlom(Eragon, Elsőszülött, Brisingr és elvileg jövőhéten boltokba kerül az utolsó rész is), illetve a Gyűrűk ura trilógiát(+Hobbit, Szilmarilok stb...). Viccesebb dolgoknál én a Percy Jacksont, a Bartimaeust és a Harry Pottert ajánlom.(bár az nem is olyan vicces) Illetve ami nekem még nagyon bejött, az a Shifters(Vérmacskák) sorozat első része, de ez másabb típus. 11(jövőhéten 12)/L
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
A Harry Potter-t elkezdtem olvasni de sztem az uncsi, meg nem szeretem az ilyesmi fantasykat
2012. nov. 25. 13:46
9/9 anonim válasza:
a holdat az égről
ami láthatatlan
kisasszonyok
vértestvérek
az imádott jenna fox
csitt,csitt
13 okom volt
hadd mondjam el...
vámpír naplók
csók pont jókor
a szörny szivű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!