Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi is ez a Spirit Bliss? A...

Mi is ez a Spirit Bliss? A múlt árnyai stb.

Figyelt kérdés
Ki írja egyeltalán? Most bukkantam rá neten és nemtudom követni hogy mivan. Mi történt Bellával? Hogy jönnek ide az unokák? Jééééhzusoom.. lécci segítsetek.
2009. aug. 14. 13:59
 1/2 anonim válasza:
89%
Spirit Bliss egy egyetemista lány (ha jól tudom), ez az írói álneve. Gondolom az Ő blogját olvastad. A múlt árnyai egy twilight fanfiction. A történet alapja (remélem jól írom): a new moonban ugye Edward elhagyja Bellát és itt jön a csavar, nem is tér vissza hozzá; Bella hozzámegy Jacobhoz és gyerekeik lesznek. Na most A múlt árnyai főszereplője: Isabella Black, Bella és Jacob unokája, aki a történet elején a Cullenekhez menekül egy másik vámpír elől... és így jön képbe Edward. A múlt árnyai folytatása a Jövő reménysége. Röviden ennyi. Remélem nem írtam nagy hülyeségeket és segíthettem :$
2009. aug. 17. 11:53
 2/2 A kérdező kommentje:
uhh segítettél köszi (:
2009. aug. 17. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!