Mi a véleményetek Virágról, a Szent Johanna Gimiből? Szerintem nagyon aranyos.
Az elején vicces volt, aztán bejött a szókincsébe, hogy oki meg köki, onnantól idegesített, és folyton kiröhögtem szegény lányt, már akkor is, ha valami rossz történt vele, az ötödik kötet óta pedig megbékéltem, semleges.
Viszont a Renivel való barátsága nagyon tetszik, aranyos, élethű, tényleg olyan, mint egy igazi jó barát =) (Azt leszámítva, hogy ők nem szapulják egymást. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi a legjobb barátaimmal mindig leosztjuk egymást, beszólunk és cseszegetjük a másikat, persze csak szeretetből =D Nekem ez az egyetlen momentum hiányzik a kapcsolatukból, néha egy-egy elejtett poén a másik kárára, de azért kibírom =))
Ahogy a könyvben is van írva, Virágot nem lehet nem szeretni. Egyszerűen olyan magával ragadó, vicces, aranyos személyisége van.
Ő az egyik olyan szereplő, akin hatalmasakat lehet nevetni. 'Oki' '-antipatikus. - gyógyszerész? ' '- beszéljünk a gráfokról. - giráf? '
Nagyon sokat nevettem ezeken a beszólásain. Nekem is rejtély, hogy jutott el 12.-be.:'DD
És olyan aranyosak Ricsivel.:')
Ijjjj, oan ariii! De télleg néha úúúgy megölelném...Vagy, fúúú az is oan naon cukki, h kiszsiráf! Csak ajj már, sötétke.
A legjobb mondásai: víííí, gyááááá, kiszsiri, ajjj máár.
Szeretnivaló
Hát nem tudom...
Virágot nem lehet nem szeretni...
ÉN NEM SZERETEM
Mert sötét mint az éjszaka
IIIIImááááádom!!!!
Ha a műveltségét nem vesszük (Arnold szintjén állok :P)
akkor tök ugyanolyanok vagyunk!(érdeklődés és val'szeg kinézet is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!