Szerintetek érdemes lenne megírnom?
Pár napja álmodtam egyet. Egy történetet. Arra gondoltam egész jó könyv lenne belőle. Írtam vázlatot, "megalkottam" a szereplőket, mindent előkészítettem a könyvhöz. Így már csak meg kell írnom a várhatóan ötszáz oldalas könyvet.
Csak van egy kis bökkenő. A történet ugyan egy szerelmes történet, de valójában maffiózókról szól. Sokat kutattam utánuk a "munkájukkal" kapcsolatban. Így az is kész van. De 14 évesen nem volna elég furcsa, hogy ilyesmit írok? Tehát a maffiózók csak háttér történet, de mégis...
Nem akarom elengedni a történetet. Ha pár év múlva írnám meg, akkor számomra már érvényét vesztett lenne. Nem az a baj, hogy még tudatlan vagyok az írással kapcsolatban, mert sokan mondták már, hogy elég bő a szókincsem és magyarból is dicséretes ötös vagyok,de sajnos még egy gyerek.
Őszinte válaszokat várok. És ha tudtok, akkor linkelnétek mégis egy oldalt, ami a könyvírással foglalkozik?
Előre is köszönöm!
14/L
Én 12 évesen írtam egy könyvet. Jó lett. Azóta se tudok írni, pedig számtalanszor próbáltam. Igaz, nekem más a témája.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!