A Nana mangát nem lehet valahol magyarul olvasni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a mangát és az animét is, de mivel az anime most pihen, ezért szeretném olvasni a mangát, mert nagyon érdekel a történet.2009. aug. 13. 11:05
2/7 anonim válasza:
vedd meg,az Alexandra könyvesboltban,vagy rendeld meg.
www.mangafan.hu
3/7 anonim válasza:
Inkább az alexandrán vedd meg! Mert ugy 1 nap alatt kihozzák! Mangafan-on meg 1 hét! ..;)
4/7 anonim válasza:
Én egy egyszerű könyvesboltban vettem meg... De csak az első 3 kötet van lefordítva, ha jól tudom, de lehet, hogy már a 4. is kész van.
5/7 anonim válasza:
Az első 4 le van fordítva, vedd meg, 2000 ft. Jobb könyvesboltokban biztosan megtalálod, az Alexandrában ziher hogy meg tudod vásárolni.
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, de megvan mind a 4 kötet! én arra gondoltam, hogy azokat szeretném olvasni, amik az anime történései után vannak, a 43. fejezettől.
2009. aug. 13. 19:54
7/7 A kérdező kommentje:
bocsánat, ha nem voltam egyértelmű
2009. aug. 13. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!