Ha egy új ismerősöd először látogatod meg, akkor megnézed, hogy mennyi könyv található nála?
Figyelt kérdés
Levonsz esetleg valamilyen következtetést?2012. nov. 9. 14:05
1/8 anonim válasza:
persze, ez alap, imádom a könyveket :)
következtetni lehet az ízlésére, arra, h milyen műfajt szeret, esetleg csak dísznek használja-e a könyveket
bár manapság, az e-book olvasók korában már messzemenő következtetéseket nem lehet levonni
2/8 anonim válasza:
Néha és mindig megmosolygom, ha látom, hogy megvan sok olyan könyve, ami nekem is.
3/8 anonim válasza:
Az az első feladatom,hogy megnézzem mennyi könyve van az illetőnek.Nemcsak az érdeklődési köre derülhet ki,hanem az esetleges műveltsége.A könyvek sok olyan információt tartalmaznak amihez más formában ritkán jutsz hozzá. Mi mindenevők vagyunk!
4/8 anonim válasza:
Ez alap nálam is, a volt barátom mindig azzal heccelt hogy a könyvtárával izgatott fel mikor először voltam nála :D
5/8 anonim válasza:
Természetesen, így találhatok közös témát, megtudhatom, milyen stílust szeret, milyen művelt, de azért messzemenő következtetéseket nem vonok le. (pl ha valakinél látom a Szürke ötven árnyalatát, nem menekülök el visítva a házából, hogy ez egy perverz őrült :P)
6/8 anonim válasza:
Naná, első hogy az nézem meg :)
A könyv elárulja, milyen a gazdája.
Szerintem a könyvek állapotából, helyéből, stílusából, címéből rengeteget meg lehet tudni egy-egy ismerősünkről. :D
7/8 anonim válasza:
Megnézem, de nem vonzok le. Leginkább magamból kiindulva, mert ha valaki az én kis házi "könyvtáramat" megnézné, könnyen azt a következtetést vonhatná le, hogy nem vigyázok a könyveimre, azért olyan kis saláták, amilyenek, pedig nem, csak rengeteget forgatom a kedvenc köteteimet.
8/8 anonim válasza:
Persze, az első, hogy oda állok a könyvespolc elé és végignézem, de maximum elmondom, hogy melyik könyvet olvastam, hogy tetszett stb. Ha könyvmoly legalább van egy közös témánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!