AM33 kérdése:
Könyvtárba gyakran járó férfiak?
Figyelt kérdés
Szerintetek vannak olyan könyvek, melyek mindkét nem számára egyaránt olvasmányosak és izgalmasak, sőt beszélgetésre ösztönzők?2012. nov. 8. 13:47
1/6 anonim válasza:
Minden könyv olvasmányos lehet bárkinek, nemtől függetlenül. Bár az emberek szeretnek skatulyázni.
2/6 anonim válasza:
Igen vannak, és lehet, hogy meglepődsz, de a férfiak is szeretnek olvasni. Pl. a könyvtárban sokszor találkozok férfiakkal
3/6 anonim válasza:
én nem szeretek könyvtárba járni, viszont szeretem a könyveket, és inkább megveszem, mint kikölcsönzöm őket :)
27/f
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is sok könyvem van otthon, de könyvtárba is szívesen járok.
Tudom, férfiak is szeretnek olvasni, érdekelne, milyen könyveket olvasnak szívesen.(tudományos, történelmi, természeti, esetleg más, érzelemdúsabb könyvek)
2012. nov. 9. 08:00
5/6 anonim válasza:
történelmi, sci-fi, kalandregényekre tippelek inkább
6/6 anonim válasza:
Szekely Tibor osszes tajleirasa mindketto nemhez kozel all
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!