Regényeket írok, és egy barátom szerint ki lehetne őket adni. De hogyan?
Már 12 éves korom óta írok könyveket, idáig 13-at írtam, főleg korombeli lányoknak, vagy kissebbeknek. Egy jó barátom azt mondta, hogy ki lehetne őket adni, de nem tudom hogyan. Már egy csomó helyen utánanéztem, de sehol sem találtam semmit. A válaszaitokat előre is köszönöm!
l/14
Ha úgy érzed, hogy az a tizenhárom könyv teljesen kész, akkor lehetséges, de szerintem mindenképpen kérd felnőtt segítségét, a szüleidét, vagy ha szerinted ők nem díjaznák ezt az ötletet, akkor a barátodét, az ő szüleiét. Az Aranymosás tényleg jó ötlet (nem is tudtam, hogy most lesz megint).
Ha tényleg úgy érzed, itt az idő, én csak a véleményemet mondtam el, nem akarlak visszatartani.
*8. voltam*
11-es: november 26-án hirdetik meg újra. Akkor derülnek ki a határidők meg a többi. Minden évben akarnak tartani egyet.
(egy tavalyi elbukott pályázó :D)
14.-nek írok
Igen, ez komoly. Amikor a szüleim elváltak annyira depis voltam, hogy olyan történeteket írtam, amilyen helyzetben nagyon szerettem volna lenni. Kicsit irigyeltem azokat az embereket, akik mindig azt mondták, "hogy mindjárt otthon lesz apa..." ezért valami olyan tevékenységet kerestem, aminek köszönhetően jobban éreztem magam. A legtöbb történetem korombelieknek van, de írtam már felnőtteknek is könyveket. (Homoktorony, Ha itt lennék, A halál három napja, Miért pont én?)
De írtam kisebbeknek való könyveket (Ezüstpatak, Lovastábor nyolc napban, Lepkék szárnyán egekig, Az aranyszem)
És a korombelieknek is szántam könyveket(Belső én, Lélektükör, Álom lóháton, A hallatott hang, Színkavalkád)
És most írok egy felnőtt könyvet, ami egy fiatal lányról szól, aki elköltözik Kanadából New york-ba. Egyik nap arra megy haza, hogy a lakótársát, és egyben a legjobb barátját, megölik. A rendőrség bizonyíték hiányában lezárja az ügyet, és mivel nem számíthat rájuk, ő maga kezd nyomozni.(ezzel persze veszélybe is sodorja magát) Viszont a reményt nem adja fel, csak az a gond, hogy bosszúvágy hajtja. És még csak itt kezdődnek a gondok. (a címe: Bosszú vagy remény)
Ha valakit érdekel valamelyik könyv, akkor leírom neki a tartalmát priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!